Bestyrelsesformand
Randi Jensen
Præsentation
Efter adskillige år som aktiv hundefører og instruktør så sagde jeg ja til at opstille som formand til vores generalforsamling her i 2020. Jeg vil gerne være med til fortsat at gøre DcH Haderslev til et godt sted at træne sin hund, og hvor der er et bredt udvalg af tilbud, så der er noget både for familiehunde og hundeførere, der gerne vil konkurrencetræne.
Jeg lægger også stor vægt på, at der skal være et godt socialt miljø i klubben, og nye folk skal føle sig velkomne. 
Se hele beskrivelsen
Kasserer
Ulla Junker Jensen
Præsentation
Jeg blev medlem af klubben i 2004, og efter flere år som instruktør, blev jeg  klubbens kasserer, og har haft denne funktion i mere end 10 år. Funktionen indebærer flere andre opgaver end at betale regninger. Jeg tager mig også af kontakten til nye medlemmer og hjælper med at til, at de bliver tilmeldt de rette hold. Indkøb af varer og udstyr til salg i kantinen er ligeledes en af de opgaver, jeg har.
 
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Anna Bonnen Breum
Præsentation
Jeg blev medlem af DcH Haderslev i 2011, hvilket var kort tid efter vi havde overtaget Antje, en ung omplaceringshund. Efter flere år med lydighedstræning, så træner jeg nu på Rally Konkurrenceholdet.
Jeg har været med i bestyrelsen siden 2014, først som suppleant og nu er jeg sekretær. 
Se hele beskrivelsen
Jytte Hansen
Præsentation
Jeg blev medlem af DcH Haderslev i januar 1976.
I 1978 blev jeg uddannet træner og virkede som sådan de følgende nogle og tyve år, hvor jeg trænede alt fra hvalpe til A hunde.
Gennem årene har jeg både været sekretær i bestyrelsen og efterfølgende formand i en del år.
Nu er jeg næstformand og konkurrenceleder.
Se hele beskrivelsen
Kenneth Pedersen
Præsentation
Min navn er Kenneth Pedersen, og jeg er nyvalgt medlem til bestyrelsen her i 2020. Jeg er også forholdsvis ny i hundeverdenen, og derfor lægger jeg stor energi i at samle viden og dygtiggøre mig.
Jeg har tidligere været aktiv i andre foreninger, og jeg kan godt lide at yde en frivillig indsats. 
Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer