Instruktør
Anne Ehlers Olsen
Beskrivelse


Jeg har været medlem af DcH i to omgange, senest i DcH Haderslev siden 2007. Jeg har to hunde, en tervueren og en 3-i-én (mest Aussie), som jeg træner i DcH programmet. Jeg synes, det er et alsidigt program, som passer godt til mig og mine hunde. Min tidligere hund var konkurrencehund, det samme er den ene af de nuværende.
Jeg har været på en del kurser i årenes løb, og jeg har været medinstruktør på nogle klikkerkurser, vi har afholdt i klubben. Siden foråret 2019 har jeg været hjælpeinstruktør på et klikkerhold. Jeg brænder for klikkertræning og indlæring ved frivillig adfærd. Jeg kan godt lide at hjælpe andre med gennem god og motiverende træning at få et godt forhold til deres hund, bygget på tillid og samarbejde.
Jeg har været redaktør på vores klubblad Hundeposten siden 2009, og jeg er med i bestyrelsen. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Bente Dalsgaard
Beskrivelse
Jeg har været medlem af DcH siden1992, og blev uddannet instruktør i 1996. Jeg har trænet mange forskellige hold, lige fra hvalpehold til elitehold. Jeg anvender principperne omkring klikkertræning, både med og uden klikker:-) Jeg er selv konkurrencehundefører, og min største interesse ligger i konkurrencetræning, men jeg brænder også for at hjælpe den helt almindelige hundeejer med at få familiehunden til at blive til glæde for hele familien. Jeg har deltaget på rigtig mange kurser, og jeg er også ind i mellem instruktør på kurser uden for klubben. Jeg er uddannet hundeadfærdskonsulent i DcH, men fungerer dog ikke som sådan i øjeblikket.
Se hele beskrivelsen
Elisabeth Nielsen
Beskrivelse
Jeg blev medlem af DcH Haderslev i 2000, og blev uddannet instruktør få år efter. Jeg deltager løbende i kurser for at udvikle mig indenfor hundeverdenen. Jeg brænder især for konkurrence træning og elsker at videregive min viden til andre hundeførere. Jeg går ind for positiv indlæring og et godt samarbejde mellem hund og fører.
Jeg har også været med til at afholde flere sporkurser, og jeg hjælper til konkurrencer og deltager også selv med min hund.
Jeg er også medlem af eftersøgningstjenesten i DcH regi. 
Se hele beskrivelsen
Grethe Hjørringgaard
Beskrivelse

Jeg er tilflytter til Haderslev. Jeg har været medlem af DCH Haderslev, fra 2019. Jeg har haft hund i 35 år. Jeg har haft forskellige racer, og som oftes 2 hunde samtidigt. Jeg har pt. En voksen mellem puddel og en ung stor puddel. Jeg har valgt racen fordi de udfordrer mig. De keder sig ved for mange gentagelser. Så jeg har en opgave i, at være opfindsom i træningen. Det synes jeg er sjovt. Så jeg vil gerne give jer tips, til eks. opdragelse, tricks, kropskontrol, pels/potepleje, aktivering i naturen og i hverdagen.

Se hele beskrivelsen
Jette O. Hyldelund
Beskrivelse
Jeg blev medlem af DcH i 2008, og uddannet instruktør i 2013 med Rally-lydighed som overbygning. Jeg deltager på diverse kurser for at holde mig opdateret med det nye der kommer. 
I klubben underviser jeg i Rally-lydighed, jeg har været hjælpetræner på unghundehold og også siddet i besytrelsen.
Jeg har gået til konkurrence i DcH lydighed og Rally med min pensionerede hund, som nu nyder at gå til Nosework.
Jeg lægger vægt på, at det skal være sjovt for både hund og fører at gå til træning, og at de får et positivt samarbejde.
Efter træning hygger vi os med en kop kaffe. 
Se hele beskrivelsen
Melanie Bohde Jørgensen
Beskrivelse
Jeg har været medlem af DcH Haderslev af flere omgange, hvor jeg har trænet med mine hunde, en dansk/svensk gårdhund og en Amerikansk Staffordshire Terrier. Jeg startede i 2015 med at træne med min nuværende hund, en stor blanding, og jeg er nu konkurrencehundefører i B klassen. 
Jeg blev uddannet instruktør i 2018, og jeg træner et unghundehold. Desuden er jeg medlem af eftersøgningstjenesten i DcH.
Privat er jeg gift og har to drenge, og jeg er uddannet social-og sundhedsassistent. 
Se hele beskrivelsen
Peter Poulsen
Beskrivelse
Jeg blev medlem af DcH i 1983, og jeg blev træner i 1985 og uddannet instruktør i 87. Jeg har gennem årene siddet i bestyrelsen både som formand og som kasserer. Jeg har deltaget i rigtig mange kurser og har trænet mange forskellige hold lige fra hvalpe til hold med vanskelige hunde. De sidste par år har jeg trænet familiehunde med lidt lydighed og Rally for sjov.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sara Clausager Møller
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
SUSANNE ZIELINSKI
Beskrivelse
I 2011 startede jeg i DcH Haderslev med min daværende hund, og et par år senere blev jeg uddannet instruktør. Jeg har løbende deltaget i forskellige kurser og har efterhånden fået særlig interesse for NoseWork. Jeg synes, det er rigtig spændende at se hundene arbejde selvstændigt, og at lære hundeførere at læse deres hund. Jeg træner selv DcH konkurrenceprogram, spor og NW.
Se hele beskrivelsen
Torben Hallenberg Christensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold

Nyheder

Sponsorer