Instruktør
Anne Ehlers Olsen
Beskrivelse
Jeg har været medlem af DcH i to omgange, senest i DcH Haderslev siden 2007. Jeg har to hunde, som jeg træner i DcH programmet. Jeg synes det er et alsidigt program, som passer godt til mig og mine hunde. Min tidligere hund var konkurrencehund, og det er også målet med de nuværende.
Jeg har været på en del kurser i årenes løb og har været medinstruktør på nogle klikkerkurser, vi har afholdt i klubben. Siden foråret 2019 har jeg været hjælper på et unghundehold. Jeg kan godt lide at hjælpe andre med gennem sjov og motiverende træning at få et godt forhold til deres hund, bygget på tillid og samarbejde.
Jeg har været redaktør på vores klubblad Hundeposten siden 2009, og jeg har været med i bestyrelsen i mange år. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Benny Johansen
Beskrivelse
I 1998 blev jeg medlem af DcH Haderslev og efter godt et år blev jeg træneraspirant, og derefter træner. I 1999 blev jeg også revisorsuppleant og efter et par år blev jeg så revisor, hvilket jeg stadig er.
Jeg træner familiehunde og hjælper til ved vores konkurrencer både i skoven som figurant og vejviser, og i kantinen med salg af mad og drikkevarer.
Se hele beskrivelsen
Bente Dalsgaard
Beskrivelse
Jeg har været medlem af DcH siden1992, og blev uddannet instruktør i 1996. Jeg har trænet mange forskellige hold, lige fra hvalpehold til elitehold. Jeg anvender principperne omkring klikkertræning, både med og uden klikker:-) Jeg er selv konkurrencehundefører, og min største interesse ligger i konkurrencetræning, men jeg brænder også for at hjælpe den helt almindelige hundeejer med at få familiehunden til at blive til glæde for hele familien. Jeg har deltaget på rigtig mange kurser, og jeg er også ind i mellem instruktør på kurser uden for klubben. Jeg er uddannet hundeadfærdskonsulent i DcH, men fungerer dog ikke som sådan i øjeblikket.
Se hele beskrivelsen
Bodil Dalsgaard
Beskrivelse
Jeg blev medlem af DcH Haderslev i 1995 og uddannet instruktør i 1999. Jeg har trænet hvalpe, unghunde, familiehunde og konkurrencehold. Nu har jeg et blandet unghundehold på pladsen på Holtevej.
Jeg interesserer mig mest for samspillet mellem ejer og hund, små sjove øvelser, klikker træning og ikke mindst glæden ved træning og hygge på pladsen både under træning og bagefter. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Elisabeth Nielsen
Beskrivelse
Jeg blev medlem af DcH Haderslev i 2000, og blev uddannet instruktør få år efter. Jeg deltager løbende i kurser for at udvikle mig indenfor hundeverdenen. Jeg brænder især for konkurrence træning og elsker at videregive min viden til andre hundeførere. Jeg går ind for positiv indlæring og et godt samarbejde mellem hund og fører.
Jeg har også været med til at afholde flere sporkurser, og jeg hjælper til konkurrencer og deltager også selv med min hund.
Jeg er også medlem af eftersøgningstjenesten i DcH regi. 
Se hele beskrivelsen
Gunhild Sørensen
Beskrivelse
Jeg har været aktiv i DcH Haderslev siden 1993, og deltaget i mange konkurrencer med mine hunde. Jeg har også været udtaget til Eliteturneringen flere gange.
Jeg har været instruktør for konkurrencehold og undervist på sporhold.
Lige nu er jeg på orlov som instruktør, men tager mig af at søge sponsorer til vores klubblad og bestille pokaler til vores konkurrencer.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jette O. Hyldelund
Beskrivelse
Jeg blev medlem af DcH i 2008, og uddannet instruktør i 2013 med Rally-lydighed som overbygning. Jeg deltager på diverse kurser for at holde mig opdateret med det nye der kommer. 
I klubben underviser jeg i Rally-lydighed, jeg har været hjælpetræner på unghundehold og også siddet i besytrelsen.
Jeg har gået til konkurrence i DcH lydighed og Rally med min pensionerede hund, som nu nyder at gå til Nosework.
Jeg lægger vægt på, at det skal være sjovt for både hund og fører at gå til træning, og at de får et positivt samarbejde.
Efter træning hygger vi os med en kop kaffe. 
Se hele beskrivelsen
Kim Ærenlund
Beskrivelse
Jeg hedder Kim Ærenlund og er ny instruktør i klubben. Tidlegere har jeg trænet hund i DcH Esbjerg. Jeg har både trænet og gået til konkurrencer i en del år og jeg sluttede med min sidste schæfer i E klassen. I dag træner jeg IGP med min malinois.
Jeg vægter at træne hundeførere, der er seriøse og ambitiøse. Jeg ønsker at bibringe bedre forståelse for hvorfor hunden gør som den gør 
 
Se hele beskrivelsen
Lise Lotte Ærenlund
Beskrivelse
Mit navn er Lise Lotte og jeg er træner for et Mix hold. Jeg har været instruktør i 3 år, og jeg er uddannet indenfor konkurrencetræning. Dette er fordi det er konkurrence jeg brænder mest for, men det er jo altid en glæde at arbejde med hunden og se at forholdet mellem hund og fører går op i en højere enhed.
Jeg har selv en Altdeutsche schæfer på 5 år. Jeg har dyrket lidt konkurrence med den, og også en del udstilling og avl er det blevet til. 
Se hele beskrivelsen
Melanie Bohde Jørgensen
Beskrivelse
Jeg har været medlem af DcH Haderslev af flere omgange, hvor jeg har trænet med mine hunde, en dansk/svensk gårhund og en Amerikansk Staffordshire Terrier. Jeg startede i 2015 med at træne med min nuværende hund, en stor blanding, og jeg er nu konkurrencehundefører i B klassen. 
Jeg blev uddannet instruktør i 2018, og jeg træner et unghundehold. Desuden er jeg medlem af eftersøgningstjenesten i DcH.
Privat er jeg gift og har to drenge, og jeg er uddannet social-og sundhedsassistent. 
Se hele beskrivelsen
Peter Poulsen
Beskrivelse
Jeg blev medlem af DcH i 1983, og jeg blev træner i 1985 og uddannet instruktør i 87. Jeg har gennem årene siddet i bestyrelsen både som formand og som kasserer. Jeg har deltaget i rigtig mange kurser og har trænet mange forskellige hold lige fra hvalpe til hold med vanskelige hunde. De sidste par år har jeg trænet familiehunde med lidt lydighed og Rally for sjov.
Se hele beskrivelsen
Randi Jensen
Beskrivelse
Jeg blev medlem af DcH Haderslev i 2012, og et par år senere blev jeg uddannet instruktør. Ud over kurser i DcH regi så har jeg også deltaget i mange kurser hos private, og jeg er også uddannet klikkerinstruktør, ligesom jeg har en uddannelse som hundemassør.
Jeg deltager i konkurrencer med min egen hund, og jeg er nu instruktør på et hold med blandet træning.
Jeg lægger stor vægt på, at træning skal være sjovt, men også udfordrende for både hund og ejer.
 
Se hele beskrivelsen
Sabrina Esbensen
Beskrivelse
Jeg blev uddannet instruktør i 2014 Med familiehunde overbygningen.
Jeg underviser på hvalpeholdet, men har også haft et unghunde hold. Jeg tager jævnligt på kurser for at holde mig opdateret inden for  den nyeste viden , og få ny inspiration.
Jeg lægger  vægt på at både hund og fører skal synes det er fedt at samarbejde, at de har tillid til hinanden , forståelse for hundens sprog , hundeføreren har en positiv indfaldsvinkel.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
SUSANNE ZIELINSKI
Beskrivelse
I 2011 startede jeg i DcH Haderslev med min daværende hund, og et par år senere blev jeg uddannet instruktør. Jeg har løbende deltaget i forskellige kurser og har efterhånden fået særlig interesse for NoseWork. Jeg synes, det er rigtig spændende at se hundene arbejde selvstændigt, og at lære hundeførere at læse deres hund. Jeg træner selv DcH konkurrenceprogram, spor og NW.
Se hele beskrivelsen
Torben H. Christensen
Beskrivelse
Jeg har været medlem af DcH siden 1998 og har haft flere "kasketter" på, så erfaring er der nok af.
For mig er det at vidensdele, arbejde med mennesker og deres hunde, se engagerede hundevenner træne deres hund og effekten af deres hjemmetræning, noget af det bedste jeg ved.
For mig er det vigtigt, at træning skal være sjov og motiverende for  både  hund og ejer. Hunden skal logre med halen til træning. Hundeføreren skal have noget med hjem fra træning. Går noget galt i din træning, så skal du belønne mere for mindre.
Hundetræning er som at lege, og husk at stoppe mens legen er god, så husker hund og ejer det positive. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ulla Junker Jensen
Beskrivelse
Jeg er uddannet instruktør i 2004, og har i årenes løb deltaget i mange kurser for at være ajour med de nyeste træningsmetoder. Jeg har gennem alle årene været instruktør på hvalpeholdene og desuden på før-konkurrence hold. Ligeledes har jeg også stået for afvikling af flere Færdselsprøver.
Jeg synes, det er dejligt at være med til at give nye hundeejere indblik i, hvad der hører til et rigt hundeliv, og jeg lægger stor vægt på positive metoder og det gode samarbejde mellem hund og fører. 
Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer